На Дніпропетровщині сталася ДТП, машина влетіла в натовп людей. В результаті цього померло двоє людей.

Про це повідомляє "Перший Криворізький".

У Кривому Розі невідомий збив чотирьох людей на пішохідному переході. Двоє з них померли на місці. За інформацією правоохоронців, водій на вулиці Каткова збив чотирьох жінок. Після цього автомобіль зник з місця події. Пізніше його кинутим знайшли на одній з вулиць міста.

Водій збив чотирьох жінок Фото: Перший міський

На місце події прибула бригада швидкої допомоги, вони констатували смерть двох жінок, ще двох вони направили в місцеву лікарню з травмами різної тяжкості.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зараз правоохоронці розшукують зловмисника. На даний момент ніякої інформації про нього немає. У поліції заявили, що якщо судити по тих пошкоджень, який отримав автомобіль, то швидкість у нього була просто неймовірна.

Водій збив чотирьох жінок Фото: Перший міський

Зараз правоохоронці встановлюють усі деталі та обставини події ведеться слідство. Також у поліції звертаються до місцевих жителів, якщо хтось бачив момент аварії, то прохання повідомити про це правоохоронцям, важлива будь-яка інформація.

Нагадаємо, що за 11 місяців 2019 року в ДТП загинули 3080 осіб. Кількість загиблих перевищує їх кількість за аналогічний період минулого року.

Як повідомляв портал Знай.ua , на Рівненщині сталася жахлива аварія — легковик Renault Kangoo зіткнувся з Mercedes-Benz Actros.

Також портал Знай.ua писав, що жахлива подія сталася під Києвом, в районі села Велика Стариця.