Дніпровські водії маршрутних таксі відмовляють у проїзді якщо ви хочете заплатити великою купюрою.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Дніпровські маршрутники відмовляються приймати великі купюри за проїзд. Так, якщо ви хочете заплатити купюрою номіналом 500 і 1000 гривень, то не бачити вам проїзду в маршрутці. Нещодавно один з місцевих маршрутників вигнав хлопчика, який захотів заплатити купюрою номіналом 500 гривень.

Маршрутники відмовляються приймати великі купюри


Подібний скандал уже розгоряється і в Запоріжжі. Там у маршрутних таксі з'явилася інформація про те, що водії не беруть крупні купюри номіналом 500 і 1000 гривень. Такі оголошення висять практично на всіх маршрутах міста, одним з перших став маршрут на Вільнянськ 7Б.

Городяни заявляють, що водії маршруток не мають ніякого права виганяти або не впускати пасажирів, якщо вони хочуть розплатитися великою купюрою.

Нагадаємо, в новорічну ніч громадський транспорт у Києві працював довше.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпрі водій перетворив маршрутку в новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.