У Дніпрі жінка несподівано виявила в своєму будинку змію. Щоб позбутися плазуна, їй довелося викликати співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як розповіли в прес-службі ДСНС, тварина пробралася в будинок за адресою вулиця Велика Діївська, в Новокодацькому районі. Виклик до рятувальників надійшов о 15:30.

Прибувши на місце події, вони виявили перелякану жінку, яка стверджувала, що до неї в кімнату заповзла змія.

Тварина дійсно перебувала в будинку. Її зловили і вивезли за місто, де випустили на волю. У ловах змії задіяли чотири особи особового складу ДСНС.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Прес-служба ДСНС

Судячи з фото, оприлюднених ДСНС, змія могла виявитися не такою вже й безневинною: найбільше вона нагадує степову гадюку, поширену в південних і центральних областях України. Чому рептилія не впала в сплячку, а продовжила активність у зимовий період року, до кінця не зрозуміло. Можливо, її розбудила дуже тепла зима. Ще один варіант – восени тварина випадково заползла в будинок у пошуках укриття на зиму, але прокинулася через високу температуру в приміщенні.

Нагадаємо, що у Києві в лісі біля ДВРЗ у Дніпровському районі виявили змій.

Як повідомляв портал Знай.uа, аквалангісти Бартоломео Бове і його подруга Хука Ягарапе зіткнулися з гігантською зеленої анакондою, вагою близько 90 кг