Мер Дніпра Борис Філатов опублікував відео в Instagram, в якому показав, в яких умовах він живе, перебуваючи на відпочинку.

Судячи з усього, Філатов відправився в подорож з друзями на мотоциклах, і зупинився на ночівлю у хостелі. Варто відзначити, що умови в приміщенні, м'яко кажучи, спартанські.

«В минулому році міські активні громадяни, які сидять на зарплаті у олігархів і бандитів, бажали мені в'язниці. Тому, виконуючи бажання трудящих, я сьогодні прибув в таку «камеру»», - написав Філатов, опублікувавши несподіване відео.

«Якщо серйозно, то ось так живемо: речі, їжа - все тут. А ось подушку довелося везти з дому. Подорожуємо ми на двох колесах. Зупиняємося, де вдасться. Страшного в цьому нічого немає. Адже багато хто з нас у свій час мав досвід поїздок за профспілковими путівками. Не було євроремонтів. Нічого. Проте відчували себе щасливими», - пояснив мер Дніпра.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

«Круто, Борис Альбертович! От би ще всіх тих розумників і як ви їх назвали "інтернет - д**черів" порвало від злості. Наскільки б у Дніпрі повітря стало чистіше», «Клас! Хороша асоціація з піонерським табором, теж почуття щастя залишилося! Молодці, що не шарахаетесь від похідних умов!», - пишуть дніпряни.

Нагадаємо, Філатов убезпечив себе від жорсткого троллінгу пранкери Джокера: "На руку Путіну".

Як повідомляв Знай.uа, Разумков відповів про зарплату для слуг народу в конвертах: "Буде корисно і правильно".

Знай.uа писав, львівські слуги народу звинуватили Гончарука у державній зраді: офіційне звернення.