Свята вже потихеньку підкрадаються до дніпрян в будинок. Але погода в цьому році, щось підкачала, і замість білосніжного снігу за вікном дощ. Щоб хоч якось підняти святковий настрій дніпрянам місцевий водій перетворив свій автомобіль в справжню святкову маршрутку.

Так, у вівторок, 24 грудня соціальні мережі Дніпра просто вибухнули кадрами самої святкової поїздки в місті. Вся справа в тому, що водій встановив новорічну ялинку просто в салоні маршрутки. Потрапити у казку на колесах можна, піймавши один з автобусів №62.

Водій маршрутки розвозить людям новорічний настрій

Ця маршрутка здивує вас не тільки ялинкою, але і телевізором по якому пасажирам показують новорічні ролики.

"Цей водій — приватник, він працює на своїй машині, тому сам прикрасив салон і встановив там телевізор", - розповів голова профспілки автоперевізників Дніпра Михайло Тонконогий.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, різке підвищення тарифів за проїзд пересадить городян на велосипеди.

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві - ПП з громадським транспортом, - перші подробиці.