У селі Водяне сталася страшна НП, через крики в одному з будинків, сусіди викликали наряд поліції. Вся справа в тому, що у неповнолітнього хлопчика стався серцевий напад. Минулої ночі він втратив матір.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

В Широківському районі Дніпропетровської області близько 20:00 поліцейському на особистий номер телефону зателефонувала жінка. За її словами, з сусіднього будинку доносилися крики, вона припустила, що там може бути бійка.

У селі Водяне поліцейський врятував життя дитині

На вказане місце відразу ж прибув наряд поліції. Але ситуація від тієї, що описала жінка кардинально відрізнялася. Троє чоловіків кричали, плакали і метушилися навколо хлопчика, який був у непритомному стані. Правоохоронці з'ясували, що цієї ночі підліток втратив матір,через це у нього стався серцевий напад. Чоловіки не знали, як допомогти хлопчикові тому почали панікувати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На щастя, правоохоронці надали хлопцеві першу допомогу, викликали фельдшера і швидку допомогу. Саме завдяки цьому, його життя вдалося врятувати.

Нагадаємо, збив на смерть і знищив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив у лікарню 11 осіб: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП і навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.