Новий рік вже не за горами, саме тому час шукати місце, де його зустріти. Однак, незважаючи на те, що до Нового року залишилося ще майже три тижні квартири на 31 грудня - 1 січня розбирають, як гарячі пиріжки. Саме тому потрібно поспішити, щоб схопити кращий варіант.

Але все ж в яку суму може обійтися оренда житла у новорічну ніч в різних районах Дніпра, передає "Дніпровська панорама".

Скільки коштує зняти квартиру на Новий рік Скріншот з ОЛХ


Найбюджетніше житло починається від 500 гривень на добу за однокімнатну, і від 800 за двокімнатну. Але орендарі попереджають, що ціна за новорічну ніч може вирости майже в два рази.

Скільки коштує зняти квартиру на Новий рік Скріншот з ОЛХ


Так, якщо ви хочете провести новий рік у Соборному районі міста, то це вам обійдеться в 3500 грн. За такі гроші ви можете відгуляти свято в компанії з шести чоловік і навіть зможете робити шашлик у дворі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скільки коштує зняти квартиру на Новий рік Скріншот з ОЛХ

Якщо вам дозволяють кошти, то можете зняти апартаменти класу люкс біля Міст-Сіті. Це чотирикімнатна квартира — 7000 грн за добу.

Скільки коштує зняти квартиру на Новий рік Скріншот з dobovo

Нагадаємо, неймовірне кохання, оглушливий успіх і купа грошей: названі знаки Зодіаку, яким казково пощастить у 2020 році

Як повідомляв портал Знай.uа" , астролог попередила українців про великі неприємності в 2020, настають темні часи: "Буде криза"

Також Знай.uа" писав, що українцям розповіли, якою вбрання краще підходить для святкування Нового року, а від якого одягу краще утриматися