Мер Дніпра Борис Філатов висловився про нормандський саміт у Парижі, куди завітав президент України Володимир Зеленський для зустрічі із главою держави-агресора Володимиром Путіним. Перемовини відбувалися за участі глав Франції Еммануеля Макрона та канцлера Германії Ангели Меркель.

Зеленський на саміті "Нормандської четвірки"
Зеленський на саміті "Нормандської четвірки"

Коментарем щодо зустрічі мер Дніпра поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Читаючи стрічку, присвячену підсумками переговорів у Парижі, розумієш, що жах того, що відбувається в тому, що суспільство повністю провалилося у прірву особистих симпатій. Начебто розумні і навіть дуже поінформовані люди пишуть про одну й ту ж подію виключно через прірву персональних переваг. "Ура, Володимир Олександрович слідом за Петром Олексійовичем, нарешті, зрозумів, що Путіну не можна довіряти", "Зеленський старався, але з урахуванням того, Порошенко напідписував раніше, у нього не вийшло, хоча він сильно хотів", "Ви стали на крок ближче до світу і повернемо полонених", "Чого він туди їздив, якщо ні про що толком не вдалося домовитися?", "Як добре, що ні про що не домовилися, бо якщо б домовилися, то ми б відразу їм Майдан влаштували", "Зеленський виглядав безглуздо і смішно на тлі трьох світових лідерів", "Зеленський виглядав гідно і добре підготовленим на тлі трьох світових лідерів". … З разючою завзятістю, гідною наслідування в продуктивній праці, ми марно витрачаємо життєві сили, знищуючи один одного у словесних поєдинках… … А за підсумком… За підсумком, я хочу розповісти всім одну східну мудрість з класичної китайської літератури: "Якщо ти думаєш, що досягнувши чогось, можеш відпочити, то ти ВЖЕ втратив те, чого ЩЕ не здобув". Подумайте над цією фразою. Вона не така складна, як здається на перший погляд і дуже точно характеризує те, що відбувається…", — написав Борис Філатов.

Скріншот з facebook

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський зробив термінову заяву щодо транзиту російського газу: "Ми розблокували..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", нормандський саміт: Меркель розповіла про домовленості

Також "Знай.ua" писав, що "нормандська четвірка" підписала важливу угоду між Україною і РФ: повний текст документа