На Дніпропетровщині чоловік отримав п'ять років позбавлення волі з річною відстрочкою за жорстоке поводження з тваринами.

Про це стало відомо із реєстру судових справ області, інформують місцеві ЗМІ.

З матеріалів справи випливає, що у одному із сіл Новомосковського району ніде не працюючий чоловік знаходився в своєму будинку, коли в оселю раптом забігла сусідська курка. Недовго думаючи, обвинувачений схопив курку за лапи і кілька разів ударив скляною пляшкою по голові.

Чоловік розправився з куркою, Ілюстративне фото

Потім ударив ногою так, що птах вилетів з хати. Наздогнавши курку, розлючений господар будинку схопив птицю за лапи і вдарив кілька разів об землю. В результаті отриманих травм курка померла на місці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Розправа відбулася на очах дитини, і саме тому суд суворо покарав обвинуваченого. Тепер, якщо вирок набере законної сили, подібне поводження з тваринами стане для оскаженілого селянина вірною дорогою до в'язниці.

Судове рішення, фото: info-rm.com
Судове рішення, фото: info-rm.com

Нагадаємо, що черговий незадоволений покупець поскаржився на мережу супермаркетів АТБ. На цей раз обійшлося без тарганів і мишей, однак тепер з'явилася нова проблема з вагою товару.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі в супермаркетах продають зелену курку.

Також портал Знай.uа писав, що ціни на продукти в Україні плавно прирівняли до європейських цінників. Цьому сприяє системне подорожчання продуктів.