В ході чергової сесії міськради, депутати прийняли бюджет Дніпра на 2020-й рік.

Про це повідомляє інформаційний портал "Відкритий".

У середу, 4 грудня на черговій сесії міськради дніпровські депутати прийняли бюджет на 2020-й рік. Бюджет міста став менше, ніж був у минулому році на два мільярди. Через це мер Дніпра Борис Філатов розкритикував нову владу.

Філатов висловився про нову владу Фото: Відкритий


" У цьому році ми “додецентрализовались” до того, що в минулому році, при “злочинной владі”, бюджет був 15 мільярдів, а бюджет розвитку – 4,2 мільярда. На наступний рік ми плануємо бюджет на два мільярди менше – 13 мільярдів і бюджет розвитку – 3 мільярди. У нас медична субвенція, що передбачена партією і урядом лише на перший квартал наступного року, а де нам далі брати від 800 мільйонів до мільярда, ми не знаємо. Але у нас же тепер нова влада. Тому давайте їсти її разом ", – заявив Борис Філатов.

Секвестр бюджету передбачає пропорційне скорочення всіх витрат. При цьому зазначимо, що подібна ситуація у всіх містах України. За бюджет Дніпра на наступний рік проголосували 42 депутати з 52 присутніх у залі.

Нагадаємо, Філатов убезпечив себе від жорсткого троллінгу пранкери Джокера: "На руку Путіну".

Як повідомляв Знай.ua ,Разумков відповів про зарплати для слуг народу в конвертах: "Буде корисно і правильно".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знай.ua писав, львівські слуги народу звинуватили Гончарука у державній зраді: офіційне звернення.