На Дніпропетровщині зафіксували летальний випадок через ботулізм.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Держспоживслужби у Дніпропетровській області.

З початку 2019 року на Дніпропетровщині зафіксували 10 випадків захворювання на ботулізм. Всі випадки пов'язані з вживанням риби, виготовленої в домашніх умовах.

У вівторок, 3 грудня після вживання солоної риби помер чоловік 1985 року народження, який проживав в місті Марганець Дніпропетровської області.

34-річний чоловік помер від ботулізму


Відомо, що чоловік, 2 грудня, близько 19:00 вживав рибу власного приготування. Незабаром у нього помітили симптоми ботулізму: блювання, нудота, порушення зору, загальна слабкість. У важкому стані його госпіталізували в місцеву лікарню, і відразу ввели сироватку, однак це чоловікові не допомогло. Незабаром він помер.

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році.

Як повідомляв портал Знай.uа , щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.