У п'ятницю ввечері, 22 листопада, у Дніпрі невідома банда у балаклавах напала та жорстоко побила місцевих активістів Вірослава Цюпяка та Владислава Мельничука.

Кадри після нападу, фото: соціальні мережі

Про це останній повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами потерпілого, невідомі увірвалися до приміщення Просвіти та вчинили напад при свідках, які у цей момент були настільки шоковані блискавичною атакою, що просто нічого не змогли зробити.

"Сьогодні, 22 листопада, близько 22 години вечора, п'ятеро молодиків в балаклавах увірвались до приміщення Просвіти у Дніпрі та напали на мене та Вирослава Цюпяка. Побиття було в приміщенні громадської організації при свідках. Зараз пишемо заяву в поліцію та їдемо до лікарні", - розповідає Мельничук.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сьогодні, 22 листопада, близько 22 години вечора, п'ятеро молодиків в балаклавах увірвались до приміщення Просвіти у...

Geplaatst door Melnychuk Vladyslav op Vrijdag 22 november 2019

За словами активіста, він отримав травми черепу, щелепи та носу.

Нагадаємо, що одесити розкрили секрет шаленої популярності легендарного Привозу.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Запоріжжям, у Мелітополі, п'яна компанія на автомобілі Opel протаранив магазин "АТБ".

Також портал Знай.uа писав, що живих папуг в київський супермаркет "Епіцентр" привозять в коробках з-під печива, перемотану сіткою.