Ольга Сумська емоційно облаяла керівників Дніпропетровщини за дороги.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпро вечірній".

Відома українська актриса Ольга Сумська, яка з виставою "Майстер і Маргарита" гастролює по Україні, прийшла в жах від стану доріг на Дніпропетровщині. Так, по дорозі з Олександрії в Каховку актриса потрапила на трасу М-23 в Нікопольському районі, і стан цієї дороги м'яко кажучи здивував Сумську.

"Їдемо 280 км зі швидкістю 10-20км в годину ...! Напрямок Олександрія-Каховка. Траса Н-23! Керівники Дніпропетровської області !!! Щоб ви так їздили щодня! Трясця твоїй матері!, - написала актриса.

Фото Ольги Сумської

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також актриса зазначила, що по дорозі по Дніпропетровщині немає жодного пристойного кафе. На щастя актрисі на шляху зустрілася тітоньки, які продавали домашню їжу.

"Добре, що на ринку біля дороги є тітоньки з борщем і варениками, - доповнила вона свої враження про поїздку.

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа , до гірського готелю навідується ведмідь: сподобалися водні процедури у басейні, відео.

Також портал Знай.uа писав, ближче до Бога: в готелі Яремче відкрили унікальний музей українського сакрального мистецтва.