Разумков у Дніпрі вперше прокоментував скандал з Юзиком.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Сьогодні, 20 листопада, перебуваючи з робочим візитом у Дніпрі, Дмитро Разумков відповідав не тільки на регіональні питання, що стосуються Дніпропетровської області. Також спікер відповів на запитання щодо скандалу зі Слугами народу.

Зокрема журналісти торкнулися тими скандалу пов'язаним з Юрієм Корявченко, більш відомим як Юзик. Спікер зазначив, що поки фракція не збиралася щодо "скандальної розмови". Якщо є підтвердження про те, що порушено закон, буде проведена перевірка.

Юрій Корявченко


"Нам належить ще перевірити справжність аудіозаписів з ресторану Кривого Рогу і вислухати коментарі від учасників цього запису. Давайте почекаємо, поки передбачувані учасники цієї зустрічі підтвердять або спростують факт її проведення",— відповів Разумков.

Варто нагадати, що в мережі з'явився відеозапис, на якіому Юзик "вчив" правоохоронців, як вирішувати не тільки політичні питання.

Нагадаємо, раніше Роман Грищук розповів в інтерв'ю Знай.іа, як змінилося його життя після початку політичної кар'єри.

Також повідомлялося, що дружина "слуги народу" Грищука показала відео, що можна отримати від держави після народження дитини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У бесіді зі Знай.ua дружина Миколи Тищенка від "Слуги народу" розкрила правду про чоловіка і прокоментувала чутки навколо їх сім'ї.