Разумков у Дніпрі вперше прокоментував скандал з Юзиком.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Сьогодні, 20 листопада, перебуваючи з робочим візитом у Дніпрі, Дмитро Разумков відповідав не тільки на регіональні питання, що стосуються Дніпропетровської області. Також спікер відповів на запитання щодо скандалу зі Слугами народу.

Зокрема журналісти торкнулися тими скандалу пов'язаним з Юрієм Корявченко, більш відомим як Юзик. Спікер зазначив, що поки фракція не збиралася щодо "скандальної розмови". Якщо є підтвердження про те, що порушено закон, буде проведена перевірка.

Юрій Корявченко


"Нам належить ще перевірити справжність аудіозаписів з ресторану Кривого Рогу і вислухати коментарі від учасників цього запису. Давайте почекаємо, поки передбачувані учасники цієї зустрічі підтвердять або спростують факт її проведення",— відповів Разумков.

Варто нагадати, що в мережі з'явився відеозапис, на якіому Юзик "вчив" правоохоронців, як вирішувати не тільки політичні питання.

Нагадаємо, раніше Роман Грищук розповів в інтерв'ю Знай.іа, як змінилося його життя після початку політичної кар'єри.

Також повідомлялося, що дружина "слуги народу" Грищука показала відео, що можна отримати від держави після народження дитини.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У бесіді зі Знай.ua дружина Миколи Тищенка від "Слуги народу" розкрила правду про чоловіка і прокоментувала чутки навколо їх сім'ї.