У середу вранці, 20 листопада в Дніпрі приземлився літак з Головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим. У робочій поїздці спікера ВР чекає дуже насичена програма. Так, першим ділом Разумков ознайомився з проектом реконструкції аеропорту в Дніпрі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше Місто".

Так, спікер Верховної Ради ознайомився з проектом реконструкції Міжнародного аеропорту "Дніпро" і назвав дату завершення реконструкції.

Разумков назвав дату завершення реконструкції аеропорту в Дніпрі Фото: Наше місто

"Початок покладено, сподіваюся, що до весни 2022 року Дніпро зможе приймати сучасні повітряні судна. Це дасть поштовх і для економічного і туристичного зростання міста", — сказав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Названа дата завершення реконструкції аеропорту в Дніпрі Фото: Наше місто

Варто відзначити, що згідно проектної документації аеропорт повинен бути введений в експлуатацію до 1 березня 2022 року.

Разумков назвав дату завершення реконструкції аеропорту в Дніпрі Фото: Наше місто

Нагадаємо, Зеленський "розніс" чиновників на нараді в Тернополі: "Де вони?" відео.

Як повідомляв Знай.uа , золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.