У Дніпрі під час "тихого полювання" можна натрапити не тільки на гриби, так під час лісової прогулянки городяни виявили мішок з шістьма цуценятами .

Про це повідомляє інформаційний портал "Відкритий".

В таку гарну і погожу погоду дніпровські грибники вийшли на "тихе полювання". Ось тільки їм на очі попалися не гриби, а мішок з цуценятами.

У Дніпрі грибники знайшли мішок з цуценятами Фото: Відкритий


Беззахисних чотирилапих знайшли у лісі, на вулиці Гаванській. Мішок з маленькими пухнастиками лежав у кущах і був перев'язаний. Цуценята поки що занадто малі, щоб харчуватися самостійно.
Зараз всім малятам шукають новий будинок.

"Подивіться на це прекрасне створіння. Вона стає на задні лапки та у дірочку на хвіртці веранди й жалібно плаче. Сьогодні вранці ми вже думали, що вона знайшла будинок, але поки нам не дзвонять. А шкода. Дівчинка чудова і ласкава", - написала в соціальній мережі facebook Ольга Воєводіна.

Посмотрите на это чудесное создание. Она становится на задние лапки и в дырочку на калитке веранды жалобно плачет....

Geplaatst door Ольга Воеводина op Dinsdag 12 november 2019

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , дівчина випадково зняла на камеру демонічного пса: він ховається в тіні і схоже я застала його зненацька.

Також Знай.ua писав, він так цього не залишить: в мережі показали самого мстивого кота у світі, відео.

Нагадаємо, що в один з відвідувачів зоопарку міста Ухань зняв на камеру собаку, яка вільно розгулювала по вовчому вольєру.