Багато дівчат хочуть піти під вінець з багатим, красивим і успішним, і просто справжнім героєм, але як правило таких чоловіків меншість.

ТОП найзавидніших холостяків Дніпра за версією "Аfisha.dnepr".


Дубілет Дмитро

Дубілет Дмитро

У минулому IT-директор Приватбанку і співзасновник мобільного банку monobank став міністром Кабінету міністрів в уряді Олексія Гончарука.

Він народився 27 травня 1985 року в Дніпрі. Є сином Олександра Дубілета – колишнього керівника правління Приватбанку.

Коломойський Григорій

Коломойський Григорій

Діти Ігоря Коломойського вважаються одними з десятки найбагатших спадкоємців. 20-річний син олігарха має громадянство Швейцарії та професійно займається баскетболом.

Сергій Тремполец

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Сергій Тремполец


Учасник і призер гумористичного теле-проекту Розсміши Коміка на 1+1, учасник 4-го сезону реаліті-шоу "Серця трьох" на "Новому каналі". Зараз він займається організацією та реалізацією заходів різного типу.

Кішка Дмитро

Кішка Дмитро

Засновник і член правління ГО "Асоціація Ветеранів-Підприємців". Почав безкоштовні бізнес-курси для ветеранів АТО "Учасник Бойових — Дій!". Нагороди: лицар Ордена Богдана Хмельницького III ст., "За участь в АТО", Благословенна грамота від Патріарха Філарета "За жертовність".

Данило Білий

Данило Білий

Ведучий, приватний підприємець, автор і сценарист, радіоведучий шоу "Хеппі Ранок" і "Хіт ФМ"

Купрієнко Олександр

Купрієнко Олександр

Депутат міськради Дніпра сьомого скликання, обраний від партії Об'єднання "Самопоміч". Є приватним підприємцем. Співвласник мережі концептуальних закладів "Тут Весело".

Нагадаємо, серед сотні найбагатших українців за підсумками 2019 року виявилися троє львів'ян.

Як повідомляв портал Знай.uа , архітектурна споруда XVII століття продали за 30 тисяч гривень дніпровському підприємцю

Також Знай.uа писав про те, що львівські депутати відхилили пропозицію про безкоштовні парковки і пільгові тарифи в місті