Центральну частину Дніпра можуть перекрити на тривалий час через будівництво.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті міської ради.

У Дніпрі можуть перекрити центральні вулиці на 2,5 роки, це пов'язано з будівництвом комплексу "Байт Машиах". Так, міська влада планує перекрити вулиці Поля і Ливарну до липня 2022 року.

У проектній документації зазначено, що вже з 12 листопада тротуари та проїжджі частини вулиць Поля і Ливарної будуть перекриті і звужені в районі будинку №3. Такі зміни будуть дійсні 2.5 роки.

У Дніпрі можуть перекрити вулиці Поля і Ливарну


За цей час, поки будуть перекриті вулиці єврейська релігійна община повинна розробити та узгодити з патрульною поліцією тимчасову схему руху. Також вони повинні передбачити заходи безпеки дорожнього руху для пішоходів, і встановити огородження по периметру зони робіт.

Після завершення ремонтних робіт вони зобов'язані демонтувати паркан, тимчасові дорожні знаки і відновити зіпсовані тротуари та проїжджу частину.

Варто відзначити, що цей проект перебуває на затвердженні в міській раді. Мер Дніпра Борис Філатов ще не підписав цей проект.

Нагадаємо, увечері 5 листопада в центрі Києва сталася ″гаряча″ аварія.

Як повідомляв портал Знай.ua у Києві в годину пік екстрено закрили дві станції метро

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також Знай.ua писав, 4 листопада, у Києві на Окружній дорозі сталося криваве ДТП з загиблими.