Скандальний ремонт Нового мосту в Дніпрі завершився, однак до нього ще є багато питань. Крім ремонту багатостраждального мосту містян також турбує невизначеність щодо добудови метро, розповів мер Дніпра Борис Філатов під час інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

Він зазначив, що добудовувати «цей радянський проект – необхідно». В іншому випадку місту доведеться відкачувати воду, зміцнювати конструкції або заливати вже готові тунелі бетоном. Це коштуватиме майже стільки ж, як і побудова нових станцій.

«Або все просто провалиться», – додав він, зазначивши, що кошти на будівництво метро у Дніпрі Україна взяла у Європейського банку – 330 млн євро, а підрядник виконання робіт затверджувався ЄБРР.

Нагадаємо, в Дніпрі з'явиться безкоштовний каток, він буде розташований на площі Героїв Майдану. Це розвага припаде до смаку багатьом жителям Дніпра.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах.