Нафтогаз України проінформував мешканців Дніпропетровської області про можливий зрив опалювального сезону через бездіяльність місцевої влади.

Про це повідомляє Департамент з комунікацій НАК "Нафтогаз України".

Так, стало відомо, що НАК "Нафтогаз України" попереджає мешканців Дніпра, П'ятихатки, смт. Софіївка, с. Лихівка та с. Саксагань про можливий зрив початку опалювального сезону через бездіяльність місцевої влади.

У Нафтогазі зазначили, що підприємства ДП "Софіївкатеплоенерго", ДП "Східтеплоенерго" та ДП "Південьтепломережа" звернулись щодо укладання договорів постачання природного газу. Але вони використовують котельні, які раніше експлуатувались іншими суб’єктами господарської діяльності, які накопичили борги перед Нафтогазом.

"Згідно з вимогами статті 22 Закону України "Про теплопостачання" ці підприємства зобов’язані були для укладання договору перевести на себе борги попередників. Однак тепловиробники категорично відмовляються виконувати вимоги законодавства", - зазначили у Нафтогазі.

Перший заступник голови правління Нафтогазу Сергій Перелома підкреслив, що ця проблема існує вже достатньо давно, тому у місцевої влади був час для її вирішення.

Нагадаємо, що львівська залізниця попереджає про зміну руху електропоїздів із-за ремонту шляхів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще