В цьому, як і в минулому році в Дніпрі на центральній площі Героїв Майдану з'явиться каток. Як стверджується в рішенні сесії міськради Дніпра каток буде встановлено за рахунок дочірнього підприємства "Кондитерська корпорація "Roshen". Але тільки є одне "але", в цьому році каток не буде безкоштовним.


23 жовтня на сесії міськради депутати прийняли рішення дозволити "Roshen" встановити на площі Героїв Майдану каток. Що цікаво, міськрада безкоштовно надає землю, організовує торгівлю, порядок, забезпечує територію біотуалетами та урнами, організовує дорожній рух. У свою чергу "Roshen" встановлює за свій рахунок каток, оплачує електроенергію, водопостачання.


"Каток в цьому році, на відміну від минулого року, буде безкоштовний для відвідування тільки до 12 годин в будні дні. З досвіду минулого року, — підприємці несуть великі збитки. В минулому році вони витратили на встановлення ковзанки 25 млн грн, а в цьому році хочуть компенсувати хоча б частину експлуатаційних витрат", - розповів заступник міського голови Дніпра Олександр Санжара.

Як було роком раніше?

Начальник інспекції з питань благоустрою торік розповідав, що за установку та роботу ковзанки в Дніпрі платить виключно компанія Roshen. Це — близько 25 млн гривень приватних коштів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще


"Бюджетні кошти не будуть використовуватися. Так, підключення, подача електроенергії і води — все це робиться через міські мережі. Без цього льодова арена не зможе працювати, адже потрібно підтримувати, зокрема, температуру. Однак, для цього будуть використані гроші, які власники кіосків платять за оренду землі", - розповів він.

Нагадаємо, в Дніпрі з'явиться безкоштовний каток, він буде розташований на площі Героїв Майдану. Це розвага припаде до смаку багатьом жителям Дніпра.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах