У Дніпрі значно активізувалися догхантери. Вони розкидають на вулицях міста їжу з отрутою.

Про це в соціальній мережі Facebook в групі "Події Ігрені" написала дніпрянка Наталія Крівочупрін.

У Дніпрі містяни почали помічати розкидане на вулицях міста отруєне м'ясо та м'ясні продукти. Таким чином догхантери хочуть позбавитися від тварин в місті.

Наталія Крівочупрін розповіла, що побачила сосиску з отрутою, яка валялася на дорозі біля школи № 122. Вона припустила, що ця сосиска отруєна таблетками ізоніазиду. Такий прийом їжі для тварини буде коштувати життя, при чому вмирати вона буде в страшних муках.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Містяни розповіли, що це вже не перший подібний випадок. Навесні догхантери теж розкидали подібні "ласощі" від яких масово вмирали коти.

Містяни закликають усіх власників тварин бути вкрай обережними, коли виводите на прогулянку свого улюбленця. Особливо ретельно потрібно стежити за тим, щоб він нічого не їв, що валяється на підлозі, адже результат може бути летальним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нічого кращого ви ще не бачили: крихітна панда підірвала мережа реакцією на сніг.

Як повідомляв портал "Знай.uа" завжди актуальні: приголомшливі сукні, в яких будь-яка дівчина буде виглядати королевою.

Також "Знай.uа" писав, про пір'я, вирізи, леопардовий принт і хутро: найяскравіші образи зірок на королівському весіллі.