У Дніпрі напівголий чоловік бігав по дорозі і кидався на перехожих.

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок, 29 жовтня, в районі вулиці Криворізької, водії помітили чоловіка, який біг по проїжджій частині. Він не реагував на ні зауваження водіїв, ні на сигнали автомобілів. Очевидці викликали на місце події наряд поліції.


Коли бігун побачив правоохоронців, то помітно прискорився, але патрульний екіпаж все ж виявився швидшим. Він почав кидатися на перехожих, а після — і на самих правоохоронців, за що був швидко покладений на землю та закутий в наручники і доставлений до райвідділу.

Єдине, що чоловік розповівпро себе те, що його звуть Віталій. Те, що у нього явний розлад психіки, було очевидно, у зв'язку з чим правоохоронці викликали психіатричну бригаду. Наразі чоловіка доставлено я в спецлечебницю.

Нагадаємо, що у Львові некерований легковик "припаркувалася" у будинок, а водій не встиг навіть скрикнути.

Як повідомляв портал Знай.ua , на Олександрівському проспекті Харкова відбулося серйозне ДТП.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що на Прикарпатті сталася смертельна аварія за участю вантажівки і пішохода.