Вже скоро у Дніпрі очікується різке зниження температури і перші заморозки.

Про це розповів Василь Гринчак, начальник Дніпропетровського регіонального центру гідрометеорології.

Синоптик розповів, що в Україну вже прийшла справжня осінь. Дніпряни змогли відчути себе жителями Туманного Альбіону. Але незабаром тумани пройдуть і почнуться справжні холоди. Вже найближчим часом дніпрянам варто очікувати заморозки.


30 жовтня без істотних опадів. Можливі пориви вітру до 15 — 20 м/с. Температура 0 — 5 °З вночі, 5 — 10 °С тепла — вдень.

31 жовтня без істотних опадів. Вітер 7 — 12 м/с. Температура вночі — від -3 °С до 2°С, вдень — 2 — 7 °C

1 — 2 листопада без опадів. Температура від нуля до -5 °З вночі, вдень — 5 — 7 °C

"Але ми вже йдемо до справжньої осені. Потепління чекати не варто, так як жовтень нас їми і так побалував", — підсумував Василь Гринчак.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, станом на 27 жовтня значних перевищень рівнів забруднення атмосферного повітря на території України не зафіксовано.

Як повідомляв портал Знай.uа , народний синоптик Володимир Деркач поділився прогнозом погоди на останній осінній місяць – листопад.

Також портал Знай.uа писав, що похолодання почнеться в кінці жовтня. Після нього протягом тижня буде тепло, а потім знову почнуться заморозки.