На Дніпропетровщині під час транспортування хворого він випав із задніх дверей швидкої допомоги.

Відповідне відео опублікували в спільноті в соціальній мережі Facebook "Просто Дніпропетровськ".

У Новомосковську Дніпропетровської області госпіталізували чоловіка, який випав на ходу з задніх дверей швидкої допомоги. Водій авто, який їхав за швидкою, зняв все це на відео. На щастя, йому вдалося зманеврувати і об'їхати чоловіка, який знаходився на проїжджій частині.

У коментарях під ці відео багато звинуватили працівників швидкої допомоги в халатності. Проте, очевидці цієї події стверджують, що чоловік сам винен у тому, що трапилося. Адже тоді він перебував у стані алкогольного сп'яніння він всіляко противився госпіталізації, а також при транспортуванні робив спроби будь-якими способами вийти з машини. Медики намагалися його втримати, але у них нічого не вийшло.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Медики розповіли, що в результаті падіння чоловік отримав сильний забій голови. Зараз його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що в Харкові біля супермаркету “Захват” на вулиці Клочківській пролунали постріли.