На Дніпропетровщині чоловікові призначили один рік обмеження волі за носіння футболки з гербом СРСР.

Відповідне рішення опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень.

У Кривому Розі чоловікові обмежили свободу на рік через те, що він носив футболку з символікою Радянського Союзу. Але, від відбування покарання чоловіка звільнили з випробувальним терміном в один рік.

Відомо, що 14 червня засуджений, перебуваючи в громадському місці, біля торгово-розважального центру "Плаза" в Кривому Розі, був одягнений у футболку із зображенням герба СРСР. Місцеві правоохоронці за даним фактом порушила справу за статтею 436-1. Як повідомили правоохоронці, чоловік визнав свою провину і уклав угоду зі слідством. Після чого йому призначили рік випробувального терміну.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У відповідності з українським законодавством зловмисник повинен періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу. Також йому необхідно повідомляти в уповноважений орган про зміну місця проживання, роботи або навчання. Засудженому забороняється в цей період залишати Україну без погодження з уповноваженим органом.

Варто відзначити, що саму футболку, за яку і засудили чоловіка, суд постановив знищити.

Нагадуємо, що минулого тижня на столичному залізничному вокзалі злодійки намагалися пограбувати нацгвардійця.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.