У пасажирського літака, що летів рейсом "Бориспіль – Дніпро" відмовив один з двигунів. У той час на борту лайнера перебували 45 пасажирів.

Інцидент стався у суботу, 26 жовтня, повідомляє прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області.

"О 12 годині 27 хвилин надійшло повідомлення про відмову одного з двох двигунів літака Embraer E-145 авіакомпанії Wind Rose, який здійснював пасажирський рейс "Бориспіль – Дніпро" з 45 пасажирами на борту", - йдеться у повідомленні.

аеропорт Бориспіль
аеропорт Бориспіль

Літак був змушений здійснити аварійну посадку. Диспетчер надіслав запит, за яким до міжнародного аеропорту "Дніпро "на місце аварійної посадки було направлено 2 пожежно-рятувальних відділення. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Якій компанії належить літак – точно не відомо. Зокрема, інформація про рейс 7W-101, який повинен був вилетіти з Борисполя і приземлитися о 12:40 у Дніпрі, розміщена на сайті авіакомпанії WindRose. Проте в самій компанії запевнили, що жодних проблем 26 жовтня у них не виникало.

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал "Знай.uа", літак з Італії не долетів до Харкова: що відбувається.

Також "Знай.uа" писав, що президент МАУ повідомив українцям печальні новини, вперше за 27 років: "Не хочу повторювати".