У Дніпрі стався дивний випадок, який міг коштувати життя людині. Вдень 23 жовтня в центрі міста стало погано хлопцеві – у нього почалися судоми посеред вулиці. Перехожі поспішили йому на допомогу, розповів «Інформатору» очевидець Олександр Савотін.

Потерпілого перевернули на бік, під голову підклали м'яке, щоб не скалічився, а також викликали швидку. Однак, жінкам, що проходили повз, здалося, що цього недостатньо, вони вирішили радити бідоласі власний засіб лікування епілепсії – молитву. Вони в досить агресивній формі вимагали від молодої людини покаятися і помолитися.

Крім того, одна з жінок заявила, що перехожі насправді намагалися відібрати у потерпілого шаурму, побивши його пляшкою. Вона навіщось розкидала вміст шаурми навколо лежачого хлопця.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Інформатор» відзначає, що від судом і епілептичного нападу ніхто не застрахований, і дії людей, що допомагали, були правильними. Але неадекватні жінки могли спровокувати у потерпілого новий припадок.

Нагадаємо, страшна смерть молодої мами в Франківську: обвинувачені лікарі різко "перевели стрілки" на несподівану сторону

Як повідомляв раніше Знай.ua "Була сенсом мого життя": на Прикарпатті під час пологів померла жінка, чоловік перевів стрілки на лікарів

Також Знай.uа писав про те, що в Україні народилася дівчинка з двома головами: доля унікального дитини під питанням, вражаючий прогноз