На Дніпропетровщині рятувальники визволяли 4-річного малюка з зачиненої квартири.

Про це повідомляє інформаційний портал "Кrivbass.city".

У Кривому Розі батьки замкнули маленьку дитину в квартирі і пішли. Як повідомили сусіди дитина одна в квартирі знаходився тривалий час, тому вони викликали рятувальників ДСНС.

В службу порятунку 23 жовтня, о 17-20 надійшов виклик про те, що в Покровському районі в мікрорайоні Зарічний у квартирі сама перебуває малолітня дитина 2015 року народження. Хлопчик кликав на допомогу і не міг вибратися з квартири самостійно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Рятувальники відкрили двері за допомогою лому і сокири. Таким чином правоохоронці і медики могли без перешкод потрапити в квартиру, де знаходиться хлопчик. Співробітники швидкої допомоги оглянули хлопчика і сказали що його стан задовільний.

Після того, як у квартиру проникли всі спецслужби на місце події з'явилася 26-річна мати дитини. Вона заявила, що вийшла не надовго в магазин. Правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Нагадаємо, що за пропозицією президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді скасували закон, який передбачав примусову хімічну кастрацію педофілів.

Як повідомляв портал Знай.uа , жінка врятувала 10-річної дитини від педофіла, який запрошував хлопчика "в гості".

Портал Знай.uа писав, що через кілька місяців після того, як прийняли закон про хімічну кастрацію, у Казахстані влада вперше покарали педофіла.