У Кривому Розі охоронці супермаркету побили глухонімого покупця.

Про це повідомляє "Перший Криворізький".

У Кривому Розі чоловіка з вадами слуху охоронці відлупцювали буцімто за те, що той посварився з касиркою. Але потім з’явилася інша версія, за якою постраждалий намагався поцупити пляшку пива.

Через сильне побиття чоловіка довелося реанімувати за допомогою дефібрилятора. Вже оговтавшись, німий чоловік пояснив: хотів розрахуватися у супермаркеті не готівкою, а банківською карткою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак в охоронній агенції кажуть, людина з інвалідністю була нетверезою, порушувала громадський порядок і створювала загрозу для оточуючих.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та деталі події, ведеться слідство.

Нагадаємо, що відомий одеський блогер та журналіст Богдан Осинський став жертвою побиття зі сторони поліцейських. Одесит розповів, що в його домівку нахабно вломилися правоохоронці.

Як повідомляв Знай.ua, голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка".

Також Знай.ua писав, що гарячий кавказець задав жару путінському ОМОНу.