Зниклого під Дніпром 2-річного Ромчика знайшли біля річки

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

У вівторок, 22 жовтня в селі Звонецьке Солонянського району зник 2-річний малюк. По тривозі був піднятий весь райвідділ поліції, а також нацгвардійці. До пошуків дитини також приєдналися місцеві жителі.

До пошуків було залучено кілька сотень людей, в тому числі авіарозвідка, 50 волонтерів та кінологи. Малюка знайшли на березі річки, у ямі. По всій видимості, дитина впала в неї і не змогла самостійно вибратися.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Правоохоронці оперативно доставили дитину в найближчу лікарню для огляду. Медики розповіли, що він сильно травмований через падіння, а також малюк сильно замерз. Зараз медики надають Ромчику всю необхідну допомогу.

Нагадаємо, що за інформацією правоохоронців, з вікна будинку на другому поверсі випала дитина 2018 року народження.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Івано-Франківську померла породілля під час пологів. Майбутній мамі було 27 років, чоловік загиблої звинувачує лікарів.

Також портал Знай.ua писав, що в Казахстані медики помилково оформили одного з новонароджених немовлят як мертвого і поклали його в холодильну камеру.