У вівторок, 15 жовтня в Україні розпочався опалювальний сезон, а значить рахунки по комуналці почнуть нас "радувати" ще більшими числами. Деякі складають план, як прожити зиму без електрики, а інші відкладають кошти, щоб бути в змозі сплатити космічні суми по комуналці.

Інформатор поділився точними тарифами на комунальні послуги.

Тарифи на газ

Оплата за спожите блакитне паливо залежить від газової колонки та наявності централізованого гарячого водопостачання. Один кубічний метр для приготування їжі та підігріву води становить 8,54 гривні. Ціни ідентичні з торішніми.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Тарифи на світло

Граничні ціни встановлені для населення не залежать від наявності електроплит. При використанні електроенергії до 100 кВт в місяць ціна за 1 кВт дорівнює 0,90 грн, якщо ж межу в 100 кВТ перейти - 1 кВт становить 1,68 (всього від 168 грн в місяць).

Тарифи на воду

Ціни на послуги водопостачання та водовідведення для Дніпрян залежать від фактів підключення до мереж КП "Дніпроводоканал". Варто зазначити, що стосовно 2018 року ціни значно зросли. Нормою водоспоживання є 10 кубічних метрів.

Тарифи на опалення

Для Дніпрян опалення найболючіше питання. Ціни на тепло залежать від територіального розташування і комунального підприємства, яке обслуговує.

Велика частина будинків у Дніпрі під обслуговуванням КП "Теплоенерго". Ціни на опалення з 2018 року піднялися. Так, за 1 Гкал доведеться віддати 1579,51 грн. Для мешканців, які не мають приладу обліку споживання тепла, ціна на тепло становить 43,80 грн. за один квадратний метр.

КП "Комэнергосервис" встановлює найнижчі тарифи на тепло.

За даними Знай.ua у Вінниці рекордно подорожчає вода

Як передавав Знай.ua українцям масово надсилають дивні платіжки: "Сплатити за три дні, або..."

Крім того, Знай.ua писав про те, що мільйони українців можуть забути про субсидії.