Зовсім скоро Дніпро накриє хвиля магнітних бур. Метеочутливим людям краще підготуватися до цього, щоб мінімізувати їх вплив на організм.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

Вже менше ніж через 10 днів Дніпро накриє масштабна магнітна буря. Метеочутливі люди опиняться в головній зоні ризику.

Перший сплеск магнітних бур відбутися вже 21 жовтня. Після цього вона на кілька днів відпустить місто, а вже 24-24 вдарить з новою силою по Дніпру. Варто відзначити, що 26 жовтня на місто також буде залишатися сильний вплив магнітосфери, але при цьому сонячна активність почне спадати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Щоб уникнути неприємностей, слід підготуватися до цього явища. Адже навіть сама слабка магнітна буря здатна значно погіршити самопочуття людини. Але все ж, вплив магнітної бурі можна зменшити якщо дотримуватися декілька простих рекомендацій.

В цей період потрібно багато спати, при цьому зниження фізичного навантаження також піде вам на користь. В період активної фази магнітних бур слід скоротити до мінімуму стрес, а також жирну їжу і алкоголь. Ну і звичайно потрібно частіше бувати на повітрі.

Як повідомляв Знай.ua , прогноз приголомшить українців.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається.

Ще Знай.ua писав, чвосени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори.