У Дніпрі продовжили ще на рік перекриття тротуару на одній з вулиць міста, все це пов'язано з проведенням ремонтних робіт.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі тротуар на вулиці Ліпинського перекрили ще в 2018 році, відкрити ж дорогу планували 5 листопада 2019 року. Однак міська влада вирішила продовжити перекриття тротуару ще на рік, так тепер дата його відкриття осінь 2020 року.

Об'їзд


Такі зміни пов'язані з реконструкцією будинку № 4, саме через це у 2018 році і перекрили тротуар. До міської ради звернулася фірма ТОВ ZLS GRОUР LІМІТЕD з проханням продовжити перекриття тротуару. Відомо, що ця фірма займається здачею нерухомості в оренду.

Нагадаємо, що легендарний засновник технологічних компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск поширив у своєму твіттері новину про свої наміри втрутися в проблему Львівських пробок і запропонував шляхи вирішення цього питання.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Дніпрі одразу на двох мостах утворилися затори.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, в Львові почали омивання доріг. Тепер сухим не залишать нікого.