В Дніпрі сталася надзвичайна подія, маленький хлопчик повис на балконі 10 поверху.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі на житловому масиві Тополя-2, біля будинку №34 помітили двох дітей, хлопчика і дівчинку 4-5 класу, які стояли на загальному балконі 10 поверху. Але, незабаром хлопчик взявся за залізну перегородку, переліз через балкон і почав висіти всім тілом з 10 поверху.


Мимовільним очевидцем цієї події стала дніпрянка Юлії Проненко.

"Йому було весело! Я думала, що дитина зірветься вниз. І з переляку голосно сказала "Що ви вытворяете?!", розповіла жінка.

Жінка розповіла, що після того, як хлопчик заліз назад, дівчинка втекла додому. Через деякий час хлопчик теж пішов з балкона, а потім вискочив з під'їзду і втік між будинками №33 та №32.

Просимо уважніше стежити за вашими дітьми, щоб уникнути подібних випадків. Адже прості забави можуть коштувати життя вашої дитини.

Нагадаємо, що у Львові з'явилася петиція від небайдужого мешканця міста Андрія Волинця, який просить владу міста втрутитися в справи шкільних їдалень.

Як повідомляв портал Знай.іа, в вінницькому "Особливому театрі" акторами стали діти з синдромом Дауна та аутизм.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай.іа писав про те, що в їдальні Львівської облради депутатам пропонують смачні і недорогі страви.