Всі хочуть жити довго, але це вдається лише одиницям. Адже за статистикою довгожителів у нашій країні меншість. Але все ж на Дніпропетровщині на даний момент зареєстровано 79 довгожителів. 32 з них в цьому році відсвяткували своє сторіччя, передає Інформатор.

Найбільша кількість довгожителів на Дніпропетровщині в обласному центрі, там зареєстровано 26 осіб. Друге місце займає Кривий Ріг, адже в цьому місті оселилися 14 довгожителів. Третє місце займає Кам'янське, що на цій території проживає 6 осіб старше 100 років.


Всі довгожителі в нашій країні отримують від держави щомісячну допомогу, в розмір 1564 гривні, крім цього держава надає їм цілий ряд пільг.

Найстарший людина на Дніпропетровщині - Плахова Олена, яка відзначила в цьому році 106-й День народження.

Нагадаємо, що відомий американський дослідник Ден Бюттнер об'їздив весь світ і з'ясував, які звички і життєві принципи у людей, яким більше 100 років.

Як повідомляв раніше Знай.uа , Супрун пояснила, звідки береться зайву вагу: прочитайте це перед тим, як сісти на дієту.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що вчені з'ясували, хто стане довгожителем група крові відкрила головний секрет.