На Дніпропетровщині правоохоронці затримали чоловіка, який розповідав, що йому "замовили Володимира Зеленського".

Про це повідомляє інформаційний портал "Перший Криворізький".

У Кривому Розі в ніч на 9 жовтня поліцейські затримали чоловіка, який запевняв, що йому "замовили Зеленського". На лінію 102 надійшов дзвінок від пильних городян, які повідомили про підозрілого чоловіка. На місце події прибув наряд поліції. Чоловіка досатавили в районне відділення поліції для допиту.

Правоохоронці розповіли, що неозброєним оком було видно, що "кілер" знаходиться під дією алкоголю. Зараз правоохоронці з'ясовують усі деталі та обставини події.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що відомий одеський блогер і журналіст Богдан Осинський став жертвою побиття з боку поліцейських. Одесит розповів, що в його будинок нахабно увірвалися правоохоронці.

Як повідомляв Знай.uа, , голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка".

Також Знай.uа, писав, що гарячий кавказець задав жару путінському Омону.