Дніпровських студентів, які мешкали в аварійному гуртожитку впустять, щоб забрати свої особисті речі.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі кілька днів тому просіла будівля гуртожитку НТУ "Дніпровська політехніка", через це всіх студентів, які жили там, екстреність евакуювали. Через термінове переселення багато хто не зміг забрати з собою навіть найнеобхідніші речі, і по суті залишилися ні з чим.


За даними компанії Limak в останні час рух будівлі не було зафіксовано, тому в міськраді прийняли рішення скласти графік, за яким студенти зможуть забрати всі необхідні особисті речі. Так як будівля, як і раніше аварійна, в нього може входити тільки певна кількість людей, щоб не повторилося просідання.

Також повідомляється, що незабаром фахівці з гідрогеології проведуть дослідження грунту навколо гуртожитку № 2.

Нагадаємо, що під будівлею другого гуртожитку НТУ "Дніпровська політехніка" в суботу, 5 жовтня обвалився асфальт. Через це будинок на кілька сантиметрів пішло під землю.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття і смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі відомий бульвар тоне у смітті: "Не по-французьки".