Увечері 5 жовтня, в Дніпрі, дала тріщину стіна гуртожитку НТУ «Дніпровська Політехніка», розташованого за адресою просп. Яворницького, 17. Про це повідомили в «Інформатора».

НП сталася через обвалення асфальту поблизу будівлі: під проспектом йде будівництво ще однієї гілки дніпровського метро. Глибина провалу перевищує метр, площа – приблизно 3х2 метри. Іншою можливою причиною обвалу називають яму, яку вирили комунальники для прокладки труб і півроку тримали її відкритою – через сильну зливу її залило водою.

У зв'язку з подією всіх мешканців гуртожитку евакуювали, а рух транспорту на аварійній ділянці дороги перекрили. Трамваї від вул. Чернишевського до лікарні ім. Мечникова не йдуть.

На місце НП в той же день прибув мер Дніпра Борис Філатов, він пообіцяв оперативно розібратися з ситуацією.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше "планував давно": потужний вибух прогримів в багатоповерхівці Києва, медики з'їхалися з усього міста.

Також Знай.uа писав, що під Дніпром замінували ТЦ, блискавична евакуація: перші подробиці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що гуртожиток під Харковом злетіло в повітря, людей виносили на руках: перші подробиці.