В Дніпрі пройшла унікальна рятувальна операція крилатого гостя.

Повідомляється, що 3 жовтня Водна поліція під час свого чергування помітила лебедя, який впав у воду без ознак життя. Було прийняте рішення підібрати птицю і передати її орнітологу.

Знесиленого птаха віднесли у спеціальну клініку, де стало зрозуміло, що причиною падіння стали серйозні проблеми зі здоров'ям.

У молодого лебедя виявили інфекцію ШКТ і він дуже знесилений. Саме слабкість і спровокувала падіння. Розпочато лікування, сьогодні стан трохи покращився. Пташці вже встигли дати кличку, тепер всі називають його Боїнгом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Якщо у вас є бажання і можливість допомогти птиці, ви можете переказати гроші на картку Приватбанку: 5168 7422 3365 0724. Також кошти можна занести безпосередньо в клініку, вул. Алексєєнко, 5, з позначкою "для лебедя". Після лікування Боїнга можна буде повернути його в природу.

Нагадаємо, що дивний випадок стався у звичайний осінній ранок. Нічого не віщувало біди. Завдяки своєму коту дитина залишилася живою.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що собака-герой врятував кота і став зіркою мережі: кумедне відео

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Львові подарували "нові крила": зворушлива історія порятунку, яка повертає віру в добро