У Дніпрі деякі трамваї будуть ходити по іншому маршруту.

Про це повідомляє прес-служба КП "Дніпровський електротранспорт".

У п'ятницю, 4 жовтня, трамваї №№ 1 та 5 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Це пов'язано з тим, що рух трамваїв по вулиці Севастопольській планують призупинити, а на проспекті Гагаріна будуть ремонтувати колії.

Починаючи з 18:00 частина трамваїв маршруту № 1 відправлятимуться від Залізничного вокзалу і курсуватимуть до вулиці Центральній.
А трамваї маршруту № 5 будуть весь день курсувати до вулиці Виконкомівській.


Інші трамваї цього ж маршруту відправлятимуться від Залізничного вокзалу, проїжджати проспект Дмитра Яворницького, проспект Гагаріна і вулицю Чернишевського.

Пасажирам також варто враховувати, що останні трамваї № 1, які будуть їздити за звичним маршрутом, від'їдуть від ж.-д. вокзалу у 17:26, і в 18:00 - від Транспортного університету.

Останні трамваї № 5, які будуть їздити по звичайному маршруту, виїдуть з ж/м Західний у 17:04, і у 18:02 — від Транспортного університету.

Нагадаємо, що у Дніпрі в центральному районі міста відбулося ДТП. Трамвай, в якому були пасажири зійшов з рейок.

Як повідомляв раніше Знай.uа напився до чортиків: дніпровський мажор на Porsche вилетів на трамвайні колії, дике відео

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, на Франківщині з'явився новий рейс автобусів.