Дуже потрібну і корисну ініціативу реалізували в Дніпрі: тепер городяни і гості «космічної столиці України» зможуть знайти громадський туалет за допомогою своїх смартфонів. Про це розповіли в співтоваристві «ДніпроTV» в Facebook.

Як повідомляється, додатком weyme можна користуватися абсолютно безкоштовно. Щоб створити карту 26 міських туалетів, розробники витратили майже два тижні.

В даний час карта показує тільки «гарячі точки» біля Центрального вокзалу і туристичних визначних пам'яток, але з часом її розширять, додавши туалети в спальних районах.

Нагадуємо, що Харківська міська рада прийняла кредити в європейських фінансових інститутів для будівництва двох нових станцій Олексіївської лінії метро.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з'явилася петиція з вимогою обладнати всі міської станції метрополітену туалетами.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також "Знай.uа" інформував, що згідно з новою нормою, будуть обладнані туалетами все нові і реконструйовані станції харківського метро.