У Дніпрі аварія на високовольтному кабелі позбавила городян звичного курсу руху тролейбусів. З неприємностями зіткнулися жителі житлового масиву Перемога, передає «Інформатор».

Як повідомляється, тролейбусна лінія по всьому житловому масиву знеструмлена, за іншими маршрутами рухаються тролейбуси № 10 та 12. Вони йдуть тільки до кільцевої розв'язки внизу вулиці Космічної.

За словами Івана Васючкова, завідувача сектором в департаменті транспорту при міськраді Дніпра, поки немає даних про те, де саме пошкоджений кабель. Час, який знадобиться для ремонту, теж не відомий. Городян просять шукати альтернативний вид транспорту.

Нагадаємо, в Дніпрі транспорт їздитиме по-новому: як не заблукати в годину пік. Якщо не плануєте маринуватися в пробках і всюди спізнюватися, то вам краще знати, що знімиться в місті.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Львові мешканців нового будинку знову обдурив скандальний забудовник.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що на Львівщині розслідують справу про завищені ціни на шкільну меблі.