Дніпряни тепер зможуть пересуватися по місту на нових, комфортабельних автобусах з Норвегії.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі на 146 маршрут виходять десять новий норвезьких автобуса Volvo. Раніше ці автобуси возили пасажирів в Осло. Але після капітального ремонту вони потрапили в українське Дніпро.


В цьому автобусі є кондиціонер і навіть пандус, при цьому він пересувається на дизелі. Автобуси виїдуть на маршрут вже на цьому тижні.

Через те, що габарити автобусів дуже значні, маршрут № 146 буде трохи змінений. Тепер він буде слідувати так: поворот з ін. Яворницького на вул. Гончара змінять на поворот на пр. Гагаріна.

Продолжаем осматривать результаты переговоров М.А. Лысенко с перевозчиками. Автобусы Volvo от ООО ПКФ Игрек на маршрут 146Б. Уже скоро.

Geplaatst door Іван Васючков op Maandag 30 september 2019

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, львів'янка трохи не заплатила життям за проїзд: з маршрутки під колеса легковика.

Також портал "Знай.uа" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Чоловік за кермов постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.

Нагадаємо, що в дніпровському трамваї помер чоловік, через це рух зупинили на годину.