У Дніпрі жінка розповіла жахливі подробиці життя з чоловіком-тираном. Також мати трьох дітей попросила про допомогу у містян.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagramm написала волонтер Злата Некрасова.

У Дніпрі мати трьох дітей систематично страждала від домашнього насильства. При цьому, за словами жінки, тиран піднімав не тільки на неї руку, але й на дітей. Коли вона пішла від кривдника краще не стало. Він також продовжує залякувати жінку і обсипати її погрозами.

Щоб остаточно "добити" жінку чоловік звернувся до суду, щоб відібрати у неї дітей. Так як жінка зараз сама намагається прогодувати трьох дітей грошей у неї немає, тому вона просить допомоги адвоката, який веде кримінальні справи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, за останні 27 років жертвами торгівлі людьми стали більш 200 000 громадян України.

Як повідомляв раніше Знай.uа , що викрили злочинну групу, яка протягом двох років тримала в заручниках 32 людини, влаштувавши на окремій території "трудовий табір".

Також Знай.uа писав про те, що доерівники Кіровського інтернату в селі Таврійське, що в Запорізькій області використали людей з інвалідністю як робочу силу на присадибних ділянках.