У Кривому Розі Дніпропетровської області маленька дівчинка стала жертвою автомобільного наїзду. Про страшну подію розповіли у ГУ НП регіону.

Як стало відомо, трагедія сталася 27 вересня. За словами правоохоронців, автомобіль марки SsangYong рухався трасою, коли на узбіччі зупинилася маршрутка. Несподівано з-за маршрутки на трасу вибігли діти. Водій авто намагався загальмувати, проте не встиг – п’ятирічна дівчинка потрапила під колеса авто та отримала важкі травми. Її спробували госпіталізувати, проте дитина померла у швидкій.

Інша дівчинка, яка була із загиблою в момент аварії, не постраждала.

Нагадаємо, що через аварію на Львівщині постраждала жінка і однорічна дитина

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці трапилось трагічне ДТП, в районі зупинки "Залізничний вокзал" маршрутне таксі збило 10-річну дівчинку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що через ДТП на Львівщині загинула 39-річна жінка.