27 вересня, у Дніпрі на вулиці Миколи Міхновського працювали два розрахунки пожежників

Про це повідомляють в прес-службі ГСЧС в Дніпропетровській області.

Вогонь салахнув о четвертій ранку. На місце НП одразу прибула пожежна служба і визначила, що горіли автомобілі на тимчасовій стоянці. Вогнем було пошкоджено дві машини: Daewoo Nexia і Audi A4.

Вогонь приборкувало 8 рятувальників і локалузували його вдалося за 18 хвилин, ще 16 знадобилося для ліквідації загоряння. На гасіння приїхали 8 чоловік особового складу та дві одиниці техніки. Правоохоронцям належить тепер з’ясувати всі подробиці події.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, на Донбасі вибухнув бойовий арсенал окупантів.
Після серії вибухів розпочалась пожежа на складі бойових припасів у районі селищ Гірник і Грабари на території колишньої автобази, яку гібридні війська РФ переробили у свою військову базу.

Портал Знай.uа повідомляв про те, що у Києві вночі спалахнула пожежа на Поштовій площі. Вогонь поглинув два будинки, розташованих на причалі біля річкового вокзалу, повідомляють у ДСНС

Крім того, Знай.uа писав про те, що Києві згоріла квартира.