Хмарна погода протримається у Дніпрі увесь день. Без опадів.

Температура повітря прогріється від +13 до +20 тепла. Вітер в Дніпрі буде західний. Схід сонця можна спостерігати о 06:47, а захід - 16:49.

Вологість повітря складе від 27 до 52 %.

27 вересня відзначається свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. У народі цей день називався Треті осенини або Здвиження (врожай до цього дня має бути "здвинутим" у погріб). Якщо 27 вересня дує північний вітер, то літо буде теплим. У народі говорили: "Воздвиження осінь назустріч зимі рухає".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як вже писав Знай.ua, у неділю, 22 вересня, відзначається одне з найважливіших свят для всіх християн, пов'язане з батьками непорочної діви Марії

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що погода на початок тижня: Україну затягнуть темні хмари, принісши з собою осінній "душ"

Портал Знай.ua повідомляв про те, що в Запоріжжі дерева, мабуть, переплутали осінь і весну через тривале тепло і почали активно розпускатися.