В місті Ананьїв банда невідомих хуліганів взялися бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою та монтуванням.

Про це розповідають місцеві ЗМІ.

Лише попереджувальний постріл угору зміг остудити гарячий запал вандалів. Повідомляється, що всі троє були доставлені в місцевий ВП, де з'ясувалося, що двоє з них раніше вже були судимі.

Згідно з матеріалами подальша доля дебоширів буде вирішена зовсім скоро. Чоловікам буде дана правова оцінка діям підозрюваних у відношенні жінки, вікна якої вони розбили а також замах на поліцейських.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадуємо, що у вівторок, на вулиці Дементьєва 15-річна школярка провалилася у шахту ліфта. На щастя, дівчинці вдалося вижити, але вона отримала серйозні травми. Правоохоронці розповіли, що напередодні три дівчинки заходили в ліфт на першому поверсі, коли дві вже опинилися в ліфті третя вирішила проскочити і поїхати з ними.

Також Знай.uа розповідав, що СБУ накрила в Одесі збройових баронів.

Нещодавно Знай.uа писав про те, що Запоріжжі чоловік вирішив на третій поверх дістатися сусідськими балконами.