У Дніпрі відбулася 48 сесія міськради, на якій депутати підтримали звернення Кабміну з проханням передати земельну ділянку для розширення Краснопільського кладовища.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

Дніпровські депутати розширять Краснопольское кладовище на 80 гектарів. Раніше ця земля перебувала в користуванні ДП "Дніпропетровське облплемпідприємство".

Це кладовище - основне місце поховання мешканців правобережної частини Дніпра. Також крім звичайних жителів тут ховають учасників антитерористичної операції. На даний момент на цвинтарі поховано 315 військових.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що належно облаштовувати цвинтарі будуть за рахунок грошей міського бюджету. Ці 80 га. будуть передані на баланс Краснопільського кладовища.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , дніпряни тепер зможуть частіше їздити в Одесу, Львів і Київ. Укрзалізниця запускає додаткові поїзди за цими напрямками.

Також "Знай.uа" писав, що українські військові на сході нашої країни знову зазнали втрат через обстрілу ворога.

Нагадаємо, що 26 вересня Дніпро відвідає Вільям Тейлор представник президента США Дональда Трампа. Тейлор має намір виступити в Дніпропетровському державному Університеті Внутрішніх Справ.